Rólunk

Vissza a múltba

A mai vállalkozásunk alapjait Varga Bertalan villanyszerelő mester tette le. 1970-ben indította vállalkozását mint kis iparos,  1972-ben mester vizsgát tett le.

Üzletet nyitott  Budapest, 6.kerület Szondi utcában a belváros szíveben.  Eleinte háztartási gépek és villany motorok tekercselésével foglalkozott. A gépjárművek elterjedésével kezdett el foglalkozni dinamók tekercselésével és javításával utána mezőgazdasági és teherautó önindító-generátor javításával.

A 80-as évek közepétől átvette a fő profilt személygépjárművek, kis teher autók, munkagépek, erőgépek, ÖNINDÍTÓ-GENERÁTOROK JAVÍTÁSA, TEKERCSELÉSE .
2008-ig a Szondi utcai műhely volt a fő telephely de kinőttük és megvásároltuk a mai korszerű több állásos telephelyünket ami Bp. 1044. Megyeri út 35. szám alatt található.

“Berci bácsi” mivel a szakmában mindenki igy ismeri mindent a saját erejéből ért el, évek hosszú kitartó munkája során kitanulta a szakma összes fortélyát, de megtanította nekünk a szakma iránt az alázatot és a kitartást és mindenekelőtt a pontosságot és a megbízhatóságot. 2016-tól az egyéni vállalkozást felváltotta a 4-ker Autóvillamosság Team Kft ami próbálja tovább vinni az erkölcsi és morális alapokat és a szakmához való hozzáállást.